fredag 18. september 2009

Kim- Richard Engmark Hansen<3







Kjære Kim..
Dette er utrolig trist å vanskelig for meg,så har ikke ord som han beskrive det.. Derfor er det lite med blogging om dagen... Tiden etter sommeren har vært utrolig tøff å lei, den ene ulykken etter den andre.. Er så utrolig trist at dette skulle skje deg kim, DU som ALLTID var så snill å go.. gliste støtt om du var sur på meg elr om jeg dreit meg ut:) Du var alltid snill og utrolig hjelpsom, høflig og hilste alltid med ett smil.. jeg kommer alderi til å glemme det smilet elr den tiden vi hadde sammen Kim.. selvom det tok slutt, ga du meg ikke opp og sendte alltid mld.Du tenkte alltid på meg og hvordan jeg hadde det. Så du meg og jeg ikke deg ,var du alltid rask med å sende mld:) Det blir så utrolig rart å leit å ikke se deg mer:/
Jeg trodde ikke mine egne ører da jeg hørte om den forferdelige beskjeden, jeg ble sint og var sikker på at det var rykter og at de hadde tatt feil.. Men slik var det dessverre ikke :'( Vet ikke hva jeg skal si eller gjøre...
En ting er sikkert og det er at det var utrolig godt å se deg på mandag, du var så pen der du lå å smilte til oss:)Det var også en utrolig nydelig begravelse som ble holdt for deg,har ikke ord for hvordan jeg skal beskrive det. Alt var bare helt perfekt og jeg er sikker på at du fikk det med deg og så hvor mange som satte pris på deg..

Nå skal du få hvile Kim, og vi ses igjen på ett mye bedre sted.. <3

torsdag 10. september 2009

09.09.09





Jeeeej i dag fikk Linni lille Dennis:) Åååh så koselig:)
GRATULERER SÅÅ MASSE TIL LINNI OG BERNHARD:) <3

Sur , trist & lei...




Alt er feil, kjipt å leit i dag:'(

mandag 7. september 2009

Karinas konfirmasjon i helga:)


Karina's store dag på søndag:) Det var en perfekt dag med både glede og tårer;)
*Far ville vært stolt a deg* **GLA I DEG KARINA**

fredag 4. september 2009

Teller timer og minutter...


Gleeeder meg til du kommer hjem:)

Årets sommerbilde***


Hehe slitsomt å væme mora si på sykkeltur:) Celine<3

**DreamTeam**






Årets råeste basisgruppe ved Høgskolen i Østfold... hahaha**

Svineinfluensa


Nå som svineinfluensa'n er her, er jeg møkk redd for å få den. Selvom jeg egentlig driter i det.. Er bare så dumt å være hjemme å kjede seg og få høyt frvær:( har jo ikke akk svineinfluensa hell ,for har ikke feber.. men heller den snørra som er lei:/ vil bli i 100 igjen, sånn at det ikke føles som at jeg har slektstreff i nasa'n etter en hver tid:) hehe.. Nå er jeg i Høland en tur for helgen og gleder meg masse til at Andreas kommer til meg, og at jeg skal besøke Kathrine i mrg og Karinas konfirmasjon på søndag. Så må rett og slett bli frisk:)
GOD HÆLJ

Vivian innbyr til musikkfestivalen-vors :)




Super søta innbyr til årets jentevors<33

Endelig kjøpt meg bil:)


Åssen bil, kan dere lure på;) Hakke bilde på pc'n enda;) hihi

Savner Andreas<3

Camilla <3 Endre

<3> haha camilla sa: Kan du holde slepet? jeg sa ja og bøyde meg for å dra opp hæla hennes fra bakken.. haha
Ekteparet hihi...

Transporten bort til festen...




Celine<3


Har også fått besøk a tante-ungen etter sommer'n;) Alltid klar for å gjøre no ramp med tante;) Da gjør vi ikke som mamma sier;) hihi..

Skolestart..

Skolestarten er igang og dvs masse tid med Martine:) evig lenge siden sist.. Vi har ikke sett hverandre i hele sommer, så det var gøy å komme igang igjen.. Vi klarer alltid å gjøre no "hyss" hehe..

Jostein**

Vi vil alltid savne deg, Jostein.. <3