lørdag 6. mars 2010

Ingen KIM, ingen KOS






Lillebror



Hansi er goo å ha :) * Gla i deg *

Hælj**



Lørdag..
Idag har jeg kommi te pappa og Siv. Siv var på jobb, da vi har jobbhælj denna hælja.
Hansi og mek var de som var hjemme hos pappa, da jeg kom. Pappa var nok litt glad for å se meg, virka det som. *koselig* han har nemlig ikke vært hjemme da jeg har vært det i det siste. hehe.. jeg som er såå pappa-jente ;) han skal nemlig hjelpe meg med skole-arb i helga ;) snakket masse og jeg lyttet flittig og interessert på han ;) etter en "økt" gikk han ut for å drive på "gården" og jeg måtte "dolle" meg klar for kveldsvakt.. Noe jeg var veldig klar for;) kost meg masse på jobb i kveld, jobber med så mange trivlige folk.. *digger Irene S* hehe... vi har det alltid gøy på jobb..
Etter jobb, stakk jeg innom Anneli Grasmo der det var full fest og stormende jubel ;) Hun feiret nemlig sin 22årsdag! Men så lenge jeg jobber hælja nå, så orket jeg ikke å bli der så lenge så satte derfor snuta te polo'n himmat te Lillefoss. Der alle egentlig hadde lagt seg alt :-/ men som allid så lå Siv våken og jeg ble sittende nemme sengekanten hennes å skravle ;) pappa lå å snorka*** haha.. Det gikk over en time før i det heletatt mek skjønte at jeg var hjemme ;)hihi..
Kim Andre har vært i Gøteborg i dag, så er vel også straks hjemme ;) *jobber støtt* ;) <3 Har faktisk vært en helt grei dag i dag ;) Men typisk at hele Høland er på fylla, den hælja jeg jobber ;) hehe kanskje derfor de er ute :P

Nå tar jeg kvelden, og gleder meg til å lalle puta :) NATTIII:)

fredag 5. mars 2010

Kropp og Natur.. puh..

Sitter her på skolen og hører om dyr. Det er faktisk noe jeg føler jeg vet litt om, og det er da kjedelig å sitte her å høre om bjørnen går i dvale elr ikke.. Sitter derfor å er super uinteressert ,og sitter derfor på facebook :/ Noe som absolutt ikke er noe bedre å gjøre :S Drømmer meg litt bort her jeg sitter og har utrolig lyst på sol og sommer.. Kjenner at jeg venter masse på sommeren, selvom sommeren = jobb.. men alt er bedre enn skolen nå kjenner jeg. Er utrolig lei og kjei.. En sydentur nå hadde vært helt topp egentlig ;)

Vi i basis sitter faktisk laaangt fremme i forelesninga i dag :0)
Sånt må til, for å se hva som står på tavla, iaff for min del ;) for brillene, er det jo for dumt å bruke..
Sitter å tenker på at det snart er helg og at jeg skal jobbe denne helgen også, det er bare kos ;) men skal bli deilig med en fri-helg snart:)

Sola skinner i dag også ;) kjenner at jeg trives veldig med været om dagen, men var ille kaldt i dagtidlig- liker ikke :P
Skal ikke bli feil at våren kommer snart..

God Helg...