torsdag 20. august 2009

Torsdag 20.08.09


GRATULERER MED DAGEN TANTE NISTE:)
Idag har jeg ordnet masse små ting.. slitsomt når så mange har så forskjellige meninger.. hoho.. jeg har som vanlig sendt mld med Andreas.. Han henger med tre andre gutter han har gått i samme klasse med i særp, så det er jo kjempe fint.. Alle de tre leier ett hus sammen.. Det er no han likte godt virker det som:) hvert sitt bad med boblekar å greier:) Han sier det er kjempe fint der, så må nok ta turen ned for en inspeksjon snart.. hehe..
Gleder meg til han kommer hjem neste helg<3
Så ikke Home and Away i går så måtte se reprisen i dag.. hehe.. Deilig å ha no tidsfordriv.. usj, skulle vel heller satt på meg treningsutstyr og tatt meg en løpetur i skævven.. men det er lettere sagt ,enn gjort.. Er så innmari lat om dagen , så det skulle ikke vært lov!! Er ikke rart at fleske henger da!! hehe.. men bestemt meg for å nyte sommerferien maksimalt. Så har ikke fått rævva i gir enda:S
Jeg har forresten snakka med Hilde på face i dag og vi har avtalt at jeg skl joine henne en helg i Lillehammer.. Åh jeg kjenner at jeg gleder meg allerede, og er så fast bestemt på at dette skal gå i boks.. Det blir kjempe kos, vi hadde planer om å ses i sommer.. Men når begge er studenter og sommeren betyr jobbing, er det ikke alltid like lett å få det til å klaffe.. Men nå står høsten for tur og det er = skole.. :) så da ses vi snart Hilde:P GURIMALLA og det skal bli gøy:)

onsdag 19. august 2009

Ferien 09 :)

Jeg og Andreas i Munchen


Andreas og jeg i Østerriket




Andreas og jeg på Ørneredet (hytta til hitler) i Tyskland

Andreas på restaurant i Østerriket

Akkurat landet i Munchen




Onsdag 19.08.09


Idag har folka hime begynt på skolen og jobb. Det er bare jeg som er hime å flesker meg;)

idag hadde jeg planer om å sove lenge, men var så stille i huset at det var klin-umulig..

Jeg gikk derfor ut med hundene kl 09.00 og luftet chila (hunden til mor) entur.. satte på meg joggebukse å greier.. (måtte leke-sporty) hehe..

Turen var liten ,så varte kun en times tid.. Da var det godt med en dusj og ett revita knekkebrød.. Krøyp deretter godt under dyna og satte på Prison Break sesong 4..
Jeg ble jo selvfølgelig like hekta og glemte nesten at jeg skulle til frisøren i dag..
I all hast stjal jeg scooteren til Maritha , da jeg ikke hadde bil selv og dro ned til Løken for å klippe meg.. Jeg rakk det akkurat.. PHU...
Det var Linda som klippet meg i dag;) Etter det bar det av sted på scooteren igjen.. fader å kjipt det er å putre i 45 km/t hehe.. savner ikke scooter tida for å være ærlig.. ikke at jeg kjørte så mye på den tida heller:P
Da jeg kom hjem var det kylling suppe på menyen:/ jeg som hadde lyst på pasta... jaja sånn er det jo i blandt..
Etter middag blogga jeg litt og satt nok engang sammen med Karina for å lage album.. :) Det er kjempe gøy:)
Nyter mine siste dager a ferien:)
K :)

Tirsdag 18.08.09


Selvfølgelig 3 dag som blogger , skippa jeg blogginga :/ hehe


Dagen var som vanlig digg med å sove leeenge og være alene med søskna mine, pga siv og pappa var på jobb. Jeg har heldigvis fri idag:) Vi har vært kjempe flinke å hjulpet til med å vaske huset i dag.. Det er jo ille kjedelig, men må jo gjøres..


Til middag i dag ,hadde vi kylling,ris og wok.. namnam..

Etter middag dro jeg for å levere Maritha på håndball og videre til "farfar" (farfaren til andreas) for å levere rådyrkjøtt, som Edna og Philippe (tanta og onkelen til andreas) skulle ha;) Farfar dreiv ute å malte og slo derfor av en koselig prat med han;) han hadde plukka kjempe masse sopp i dag..


Deretter dro det av sted til Lillefoss (hjem) igjen for å så hjelpe karina med å lage album.. Det er kjempe gøy:D Det satt vi med i 7 lange og 7 breie.. så klokka løp i fra oss , og dermed var dagen plutselig over..


Kjenner at jeg ikke liker at sommeren straks er over.. Begynner på skolen igjen på mandag..usj... ser ikke akkurat frem til det;) men må vel til det.. skal vel bli godt å komme igang igjen også:)

mandag 17. august 2009

Mandag 17.08.09

I dag startet dagen veeldig tidlig, hadde 07.00 vakt på jobben, og våknet trøtt i trynet og var så absolutt ikke klar for en ny dag på jobben..
Bare jeg kom meg opp og satt meg i bilen sammen med pappa opp til Bj.langen, så ble det straks mye bedre.. Dagen på jobb, var helt grei:) jobba med Helene i dag, noe jeg trives godt med. Etter jobb i dag ble jeg hentet av Siv Hege, godt å ha privat taxi i blandt. hehe...
Hun hadde vært på Bj.langen for å handle inn siste stæsj til konfirmasjonen til Karina, som snart står for tur:)

Da vi kom hjem var det rådyrkarbonader, poteter, grønnsaker og brun saus som var det neste på menyen.. Det er utrolig digg, trur det er i ferd med å bli favoritten;) Jeg slappet av med en brå svipp innom face, imens jeg ventet på middag:)

Etter middag, propp-mett som jeg var, stod sommerens store rydde-oppgjør klart.. Gruet meg til å rydde rommet nå i en mnd... Sånn er det når man bor i "70 "bagger og jobber 24-7 :)
Det rommet så rett å slett helt forferdelig ut..
Det tok meg laang tid for å sortere alle de klæra, jeg som sier at jeg IKKE har klær...
Åh skjønner iaff nå at, det har jeg.. hehe...

Jeg koste meg i strøkent rom , etter noen timers jobb:P men da var det utrolig deilig å ta kvelden.. Da tok jeg turen innom bloggen til Linni ,og må innrømme at jeg begynner å syns at hun er kul:) hehe syns litt synd på henne, når alle skal "mobbe" henne og gjøre narr;)

men en ting jeg gleder meg til nå på slutten av en sååå laaang og slitsom dag, er at jeg skal kose meg med PRISON;) hehe sjokk** er helt hekta nå:)

K;)

søndag 16. august 2009

Søndag 16.08.09
















Hællæ**

Da er det første dagen min som blogger i dag.
Jeg har mye å lære, så håper det blir litt mer interessant etterhvert:)

Idag har jeg tilbragt dagen i joggedress og tv, en skikkelig "dasse-dag"
Det er utrolig deilig iblandt, jeg stor koser meg med prison og godis.
(skikkelig sunt hehe ) Jeg har inntatt et skikkelig prison-maraton, slik at jeg kommer inn i det som nå begynner på tv3..

Andreas har forresten sin første hele dag i Grimstad, der han nå skal tilbringe to studieår..
Noe jeg ikke er så innmari "fan" a ,men man får bare glede seg til at han kommer hjem i helgene.. Gleder meg masse til han kommer hjem om 2 uker, da er vi klare for bryllup og musikkfestival;) Det skal bli kjempe gøy:)

Nå er jeg klar for mer prison;)


Kristiane:)